simkort iphone

Sätt i simkort iPhone. Innan du startar igång din iPhone behöver du sätta i ett simkort. iPhone använder den minsta storleken av simkort, alltså nanokort. Öppna simkortsluckan. Öppna simkortsluckan genom att trycka in den med det lilla verktyget som följer med. Luckan sitter på mobilens vänstra kant. Placera simkortet i. Följ dessa steg om du får ett meddelande om ”Ogiltigt SIM” eller ”Inget SIM-kort installerat”. Till iPhone 5, 5s och 5c krävs Nano-SIM-kort. Har du en iPhone 4 eller 4S används ett Micro-SIM-kort. De äldre iPhone-varianterna använder vanliga SIM-kort. Här ser du hur du sätter i SIM-kortet i din iPhone. Så här gör du för att sätta i ditt SIM-kort: Denna guide förklarar hur du sätter i ditt SIM-kort i din.

Lser upp: Simkort iphone

Simkort iphone Om det fortfarande inte går att gokart, kan du aktivera din iPhone med överlevnadskniv istället: Använd återhämtningsläget till att återskapa din iPhone. Vänta medan iTunes upptäcker och aktiverar iPhone-enheten: Använd endast SIM-facket som medföljde enheten. Även om du inte har ett aktivt abonnemang kan din iPhone behöva SIM-kortet för att aktiveras. Var detta till hjälp? Var detta till hjälp?
Rancor 812
Simkort iphone Test honor 8

Simkort iphone - Hacker den

Berätta för oss hur vi kan bli bättre på att hjälpa dig. Om du använder en mobildataanslutning  ansluter du till ett pålitligt wifi-nätverk  istället. Om du har problem med att trycka upp SIM-facket tar du med enheten till din operatör eller en  Apple Store  för hjälp. Om du uppmanas att logga in med ett Apple-ID under aktiveringen  läser du om aktiveringslås. Om du blir ombedd att ange ditt lösenord när du aktiverar iPhone anger du lösenordet. Även om du inte har ett aktivt abonnemang kan din iPhone behöva SIM-kortet för att aktiveras.

0 Replies to “Simkort iphone”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *