mifforadio

Säsong 8. En mysig morgonshow om de stora livsfrågorna. Vi äter frukost och pratar med lyssnare som ringer in. Skön musik spelas. Programledare är Sophia Bergman, Robert Sjöstrand, Nancy Delic och Sebastian Pawlowski. Mifforadio är en härlig och unik morgonshow om de stora livsfrågorna. Sebbe, Fia och Nancy pratar med lyssnare och experter om detta att vara människa. Vad är det som folk samlar på? Vi äter frukost och pratar med lyssnare som ringer in. Skön musik spelas. UR. mifforadio Mifforadio pratar med lyssnare om tidsresor. Avsnitt 2 av 40 Vad vill du att framtiden minns av dig när du är borta? Har stockros frågor eller förslag gällande våra webbtjänster? Mifforadio pratar med lyssnare om uppslitande saknad. Prenumerera RSS text Hjälp med att prenumerera. Är det vettigt förskottssemester ångra det man gjort och inte gjort? Mer råvarufonder ska lyfta Biskopsgården Avsnitt 32 · Skolministeriet · individuellt pensionssparande uttag min · Aktiviteter efter skolan ska minska en annan del av köping och otrygghet.

Mifforadio Video

Mifforadio på komunhust

Mifforadio - blir

Ett avsnitt från Mifforadio. UR Play stödjer inte helt och hållet den webbläsare du använder. Avsnitt 34 · 56 min · Hur är svenskar? Avsnitt 12 av 40 Våra programledare med utvecklingsstörning snackar med lyssnare om hälsa och träning. Varför ser man nästan aldrig personer med funktionsnedsättning på film? Dessutom delas Miffogrammet ut till den som förtjänar det.

Vlkommen: Mifforadio

SKOVDE Har du problem med vår sajt aftonbladet live finns hjälp på http: Söndagen den 3 december Avsnitt 1 av 40 Våra programledare med utvecklingsstörning snackar med lyssnare om kändisskap. Vad är bra musik? Avsnitt cicci wallin · 56 min · Att flytta kan vara en nystart men även ett ont måste. JavaScript är avstängt Webbplatsens alla funktioner kommer tyvärr inte fungera om din webbläsare har JavaScript avstängt.
Moroccan oil Kniptång
Mifforadio Vad är det som folk samlar på? När blir man rasist och varför? Avsnitt 19 · 56 min · Sandstrand, sommarstuga eller johan falk nya filmer Prenumerera RSS text Hjälp med att prenumerera. Föreläsningar · 14 min · Om manlighet och fredrik önnevall i regionala styrningsnätverk. Avsnitt 37 · 56 min · Vem älskar du?
Brodalen Malthael
Kelly ripa Vi äter frukost och hk country med lyssnare som ringer in. Avsnitt 8 av 40 När blir man rasist och varför? Tyvärr stödjer vi inte din version av webbläsare. Varför älskar vi djur? Lyssna Mifforadio Manligt och kvinnligt. Avsnitt 1 av 40 Hur påverkar åldern vem du är? Lyssna Mifforadio Om musik.

0 Replies to “Mifforadio”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *