mara salvatrucha

När det gäller det US-amerikanska och centralamerikanska gänget Mara Salvatrucha (oftast kallade MS) så finns inte heller de i Sverige, men jag mötte faktiskt en man för nån vecka sen som hade Mara Salvatrucha-tatueringar i ansiktet. Frågan är vad han gjorde i Sverige? Vi har ju flyktingar från El. Mara Salvatrucha, eller MS 13, har blivit ett ”Most Wanted” gäng i USA. Det startade som ett löst sammansatt gäng med etnisk bakgrund från El Salvador på 80 talet. Unga immigranter från krigets El Salvador gick ihop i Los Angeles för ett gemensamt beskydd i gängkulturens mentalitet ”gå med eller dö”. Namnet MS står för Mara Salvatrucha som översatt betyder salvadoransk armémyra. Siffran 13 står för bokstaven M i alfabetet som hedrar länken till Mexican Mafia - "La Eme". Alla nya MS-medlemmar måste visa sig värdiga genom att i tretton sekunder motta våldsamma slag och sparkar från en grupp MS-representanter.

Mara salvatrucha - vissa

Deras tidigare gäng bevakar dem för att se att de inte dricker eller använder droger och att de alltid bär med sig en bibel. Grabbarna som MS13 söker verkar vara enligt videos som vi alla har sett, och saker vi läst vara totalt rubbade, tuffa inte coola , och helt jävla störda i huvudet. Brenda Paz mördades för att ha berättat för polisen om Mara Salvatruchas illegala aktiviteter. Allsvenskt meriterad spelare klar för Öis - Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Vissa rekryter är så unga som år. Hur ska vi stopppa pesten?

Mara salvatrucha Video

Las Mara en El Salvador-DOCUMENTAL

Kvinnligt Och: Mara salvatrucha

HAPPIFY Lee arbetade i två år med att kartlägga gänggrupper i Los Angeles. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Juan Carlos Miralda Bueso, 29, tidigare gängmedlem, billiga kameror i sin högsäkerhetscell i ett fängelse på Honduras. Visa ämnen Visa inlägg. Prägel Paz som var en f.
KONTORSJÄTTEN Absolut torr
Run away 325
mara salvatrucha

0 Replies to “Mara salvatrucha”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *