logitech g290

En lyxig ratt för racingsfans är det senaste tillskottet i Logitechs G-serie, där nykomlingen begåvas med påkostade material, pedaler och tillhörande G29 för PS4 + PC, G för Xbox One + PC. De skriver även att växelspaken bara finns till G, men så står det inte hos Logitech, så det är nog fel. Jämför priser på Logitech G Driving Force, läs recensioner om Logitech Spelkontroller. Använd vår tjänst för att göra det bästa köpet av Logitech G Driving Force. Har du några frågor om G Driving Force Racing Wheel? Vi har svar, videor, nedladdningsbara filer och information som du behöver. Sök efter artiklar eller välj ett ämne nedan för att komma igång. Registrera produkten. För att få bäst kundsupport, produkttips med mera · Komma igång. Med våra hetaste tips och frågor  Saknas: g

Logitech g290 - har

Force Feedback Allmänna egenskaper Bredd: När du ansluter en Gracerratt till datorn ska omkopplaren för plattformens läge vara inställd på PS4. Så här justerar du pedalkänsligheten: Inställningen är global och påverkar rattens räckvidd under körning i alla spel. Alla priser är inkl moms.

Logitech g290 - sex mlen

Lägg till i kundvagn. Använd en aktuell webbläsare för att kunna besöka vår webbplats. Efter att ha rattat runt med Logitec G kommer du aldrig att vilja spela ett racing-spel med en vanlig handkontroll igen. Randen på ratten är en visuell indikator som visar rattens riktning. Kraftfull tvåmotorig force feedback som simulerar realistiska force-effekter med millimeterprecision. Logitech G Driving Force. När du ansluter en Gracerratt till datorn ska omkopplaren för plattformens läge vara inställd på PS4. Du kan ladda ner den senaste versionen av LGS från produktens nedladdningssida. Över 20 år i branschen Skräddarsydda datorer Egen verkstad i Stockholm. Använd en aktuell webbläsare för att kunna besöka vår webbplats. Klicka telia.se/fixa OK för att bekräfta inställningarna och återgå till Rattskärmen. Kör självsäkert med vetskapen att ratten inte ger efter i tvära kurvor. MrPolly gav butiken Lekmer i betyg. Visa begagnade produkter Uppdatera.

0 Replies to “Logitech g290”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *